000061_1_1

Tempestade Na Estrada

Tempestade Na Estrada
Cloudburst
Canada / EUA | 2011 | 100’
Diretor | Director Thom Fitzgerald

Situado entre a comédia romântica e o road movie, Cloudburst é protagonizado pelas oscarizadas Olympia Dukakis e Brenda Fricker nos papéis de Stella e Dot, duas mulheres que fogem de um lar de idosos no Maine rumo à Nova Escócia com o objetivo de se casar

It stars Oscar®-winning actresses Olympia Dukakis and Brenda Fricker as Stella and Dot, an aging couple who escape from a nursing home in Maine and drive to Nova Scotia on a quest to be legally married. Stella and Dot have been together for 31 years and h

Filmografia do Diretor:

2010 The Gospel According to the Blues
2005 3 Needles
2005 The Young Astronomer
2003 The Event
2002 The Wild Dogs
2001 Wolf Girl
1998 Beefcake
1997 The Hanging Garden

São Paulo

13/11/2012 21:00 hs CineSESC

14/11/2012 17:00 hs CineSESC

15/11/2012 19:00 hs CineSESC

Rio de Janeiro

27/11/2012 21:30 hs Centro Cultural Cândido Mendes

Deixe uma resposta

Your email address will not be published. Required fields are marked *